Sofspravka
 
 
300x250

За нас

20 години Национална Информационна Система  СОФСПРАВКА® е  част от бизнеса  и бита на българина.

20 години СОФСПРАВКА® задоволява информационната потребност на многохилядните си клиенти в цялата страна.

В ежедневния хаос Информационната Система на България работи денонощно и осигурява  лесно достъпна и актуална информация за всичко, което Ви интересува във всички обществени сфери на обществения живот и бизнеса.

СОФСПРАВКА® е запазената марка за предоставяне на информация чрез телефон, факс, радио и телевизионни програми, компютърни мрежи и мултимедийни системи на територията на България.

Създадената от нас програмно-техническа среда позволи през годините  да изградим и поддържаме  в актуално състояние нужната ни база данни. Така ние съхранихмe една традиция в ежедневието на столицата и страната и й дадохме живот в новите пазарни условия. Сега, бързо, лесно и в реално време,  информационно обслужване от СОФСПРАВКА® могат да получат граждани от цялата страна. Това наложи системата като национална с единен номер за достъп от цялата страна: 

02 8117777, както и на адрес www.sofspravka.com

През 1996 г. започна да функционира създадения към фирмата център за обслужване на гражданите чрез телефон. Първоначално той обработваше няколко десетки обаждания на ден.  По-късно използваните от нас технологични решения ни позволиха да посрещнем новото хилядолетие със съвременен call center  /www.callcenter.bg/, предлагащ широка гама услуги. Днес той работи денонощно, ежедневно обслужва хиляди запитвания от цялата страна.

На Ваше разположение 24 часа са нашите висококвалифицирани оператори, които ще отговорят на всякакви въпроси и търсения на клиентите на Софсправка.

С помощта на изградената от нас мрежа от търговски посредници, чрез която поддържаме информационната база данни в актуално състояние и непрекъснато разширяваме броя на нашите търговски партньори.

Ние не възнамеряваме да спрем до тук.

В наше лице партньорите ни, абонатите и клиентите ни ще намерят фирма, която непрекъснато ще ги изненадва с нови и нови услуги, така че бизнесът и животът на всички ни да бъде по-успешен и ползотворен и най-вече по-лесен.

 

 

СОФСПРАВКА®    -    СВОБОДАТА ДА БЪДЕШ ИНФОРМИРАН!

 


 


Времето

Днес (..)

Утре (..)

°

°

120x60
120x60
120x60
120x60
120x60
120x60
120x60